Kallt som kaffe

Nu är vi inflyttade! Alla våra saker är inte inflyttade än dock men vi har ju hela helgen på oss 🙂 Flyttfirman kom i onsdags och bar över alla stora möbler men allt annat flyttar vi över själva. Jag var ledig både onsdag och torsdag som tur var så vi har burit och plockat så mycket som vi har orkat men det är såklart massor kvar. Det är alltid småsakerna som tar mest tid, man tycker inte att det är så mycket och tjugo flyttkartonger senare undrar man vad som hände. Det kommer att bli lite rörigt ett tag och dessutom blev vi ju av med ett rum som vi skulle ställa in en del möbler i och även flyttkartonger till en början. Vi har inte hört något mer om vattenskadan men de skulle komma och mäta fukten nästa vecka så vi får förhoppningsvis veta mer då. Mattias har iallafall gjort ett jättejobb med klädkammaren så vi har kunnat hänga in kläderna direkt och få undan dem. Nu saknas bara lite inredning i stommarna och det ska dit några lister som är rent utseendefix. Sedan ska vi även bygga ett skjutdörrsparti på en vägg i klädkammaren för att dölja braskaminröret som går snett igenom klädkammaren men det får vänta ett tag.

 

Molly har varit lite extra trött och velat vara nära de senaste dagarna, det har nog varit lite stökigt för henne med flytten även om hon iallafall verkar trivas väldigt bra i nya huset. Igår förmiddag kröp hon ihop bredvid Mattias och somnade framför Bolibompa. Här skymtar förresten den nya soffan som kommit på plats.

 

❤️

I tisdags hade vi teamdag på jobbet och var ute och åt på kvällen, det var mysigt att gå ut och äta ihop även om det knappast kunde ha varit ett sämre tillfälle än kvällen före flytten. Men jag hann iallafall hem innan och fixa lite och träffa Molly efter jobbet innan det var dags för mat.

 

Vi åt på Barón, underbart gott som vanligt 🙂

Igår var vi på IKEA och köpte mer inredning till klädkammaren, vi svängde även förbi Stuvbutiken och köpte krokar till båda badrummen. Det blev blanka rostfria till badrummet på övervåningen och mattsvarta till badrummet där nere.

 

 

Vi har verkligen haft tur med vädret de här dagarna, varmt och strålande sol.

Nu är det väldigt skönt att det är helg och kunna få greja hela dagarna igen, jag har längtat efter att få komma hem hela dagen idag på jobbet och sätta igång och bära och plocka in saker där de ska vara. Men nu först blir det en kort myskväll och vi ska ladda batterierna lite. Kram på er och ha en fin helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats