Kallt som kaffe

Godmorgon lördag

Godmorgon! Äntligen helg. Det känns på något sätt mer normalt nu med dagarna på helgen när alla är lediga och hemma, så som det ska vara fast allt annat är upp och ner.

Denna veckan har vi varit hos mamma ett par dagar och även passat på att göra lite ärenden. Vi har köpt ett skötbord som vi kan ha på nedervåningen. Det blir jättebra att slippa springa upp och ner i trappen med två barn så fort det ska bytas en blöja. Mamma har köpt en tripp trapp-stol till Molly så nu har hon sin egen stol i god tid innan lillebror kommer och tar hennes gamla. Så nu börjar vi så smått att bli redo ?

 

Pannkakor i nya stolen ❤️

Igår var mamma här hela dagen och underhöll Molly medan jag städade, så skönt att få rent innan helgen. Allt damm syns verkligen när vårsolen har kommit fram. För att inte prata om alla fönster, men de får vänta ett litet tag till. Vi gick även ut på en promenad när Molly sov middag och sen gick vi runt lite i trädgården och jag försökte planera var buskar och träd ska planteras. Idag kommer snickaren hit och ska sätta i de sista fönstren i uterummet. Det återstår nog lite mer jobb efter det men förhoppningsvis kan det bli färdigt i veckan. Det ska bli så roligt att få göra iordning därute och få sätta sig med en kopp kaffe och bara njuta ??

Hoppas att ni får en fin helg! Kram ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats