Kallt som kaffe

Hej!

Ny vecka och mitten av mars redan, så underbart att våren snart är här på riktigt ☀️ Idag tog jag en lång promenad på förmiddagen och det var underbart väder och snön börjar äntligen försvinna. Om ett par dagar ska taket som vi har beställt till pergolan levereras, så kanske kan det första vårprojektet börja redan till helgen. Det vore så kul att äntligen få komma igång med något i trädgården.

I helgen som var gjorde vi faktiskt inte något projektaktigt alls utan umgicks mest och hängde i lekparker. Vädret var dock inte det roligaste men det var skönt att vara ute iallafall. I lördags var vi i en lekpark här i närheten och gick även en liten promenad på vägen dit för att få lite trädgårdsinspiration. Vi ska bygga en grind och någon form av portal in till trädgården så att inga små rymmare ska kunna smita ut och då hade jag sett ett hus som hade gjort något liknande. Jag älskar att gå runt och titta på hus och trädgårdar och se hur andra har det när jag är ute och går mina rundor. Hoppas att inte allt för många är hemma på dagarna och ser mig när jag går runt och sträcker på mig likt en surikat för att se så mycket som möjligt av omgivningen ?

 

 

 

 

 

Igår spenderade vi eftermiddagen i museiparken och lekparken som är där. Där finns verkligen det mesta man kan önska av en lekplats även om Molly är lite för liten än för att uppskatta allt. Jag blev däremot väldigt sugen på att testa linbanan men vågade inte för jag var inte säker på om den skulle hålla för en vuxen ?

 

 

 

Imorgon ska jag och mamma åka till Åstorps handelsträdgård och se vad som finns där. Jag är så sugen på att plantera Dahlior men vi får se, de ska förvaras över vintern och det verkar inte helt okomplicerat. Jag vill ju inte ta mig vatten över huvudet så här på en gång i min trädgårdsiver ? Hoppas att de har påskris och lite pynt också, jag har aldrig varit någon påskpyntare mer än någon påsklilja här och där men nu är ju Molly så stor att hon tycker att det är roligt och då är inte jag sen att haka på. Allt som går att göra för att få det lite festligare just nu tänker jag gå all in på.

 

Elias har upptäckt lära gå-vagnen och han älskar den verkligen, det syns kanske ?

Nu är det dags för veckan höjdpunkt i TV-tablån, Husdrömmar.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats