Kallt som kaffe

Gungor och trädgårdsfix

Hej!

Den här veckouppdateringen blev en dag senare än vanligt men igår var en fullspäckad dag. Eller ja, det var en grej mer än i vanliga fall och i livet som föräldraledig tvåbarnsmamma så är det lika med en fullspäckad dag ? Igår var jag iallafall till frisören för första gången på ett halvår, så länge har det nog inte dröjt mellan gångerna någon gång tidigare i mitt vuxna liv. Jag såg ut därefter också men eftersom jag inte direkt träffar folk, och om jag mot förmodan har gjort det så har jag haft mössa på mig så kändes det under rådande omständigheter helt enkelt lite onödigt. Men nu var det dags och det var ganska livsnjutigt att spendera ett par timmar i en stol och slippa göra någonting ?

 

Mattias gjorde smoothie till mellis när jag var hos frisören ?

Det börjar säkert bli lite tjatigt det här men i helgen fortsatte vi såklart med trädgårdsprojekten. På lördagen regnade det exakt hela dagen så då blev det inte så mycket gjort men Mattias byggde iallafall ihop gungställningen i skydd från regnet i carporten. Elias fick göra sitt livs första gungning och det var såklart succé. Den kommer att bli superbra i sommar som sysselsättning i trädgården.

 

 

På söndagen var det betydligt bättre väder och Mattias fortsatte med pergolan medan jag gjorde lite vårstädning i trädgården. Jag klippte ner smultronen och jordgubbarna i odlingslådan och grävde ur gamla växter ur utekrukorna så de är redo när jag ska plantera dahliorna. Jag ska nog försöka förodla dem nu i påsk så kanske de blommar lite tidigare, måste läsa på lite till bara hur jag ska göra, det är mycket att lära sig som glad trädgårdsamatör ?

 

 

 

 

Nu får det bli en lugn kväll i soffan och ett avsnitt av någon serie. Jag ska som vanligt försöka komma i säng i tid, inatt blev det inte mycket sömn när Elias vaknade kl halv fem. I två dagar funkade faktiskt tidsomställningen och han sov ända till halv sju vilket var rekord. Visserligen vaknade han nån gång under natten men ändå. Men som sagt, nu verkar den effekten ha avtagit så det gäller att sova när man får chansen ?

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats